Egy huszonéves fiatal pár felkérésére berendeztem az új építésű családi házukat. Előrelátóan hónapokkal a kivitelezés előtt bíztak meg a lakberendezési tervek elkészítésével, így az összes helyiség úgy alakult, ahogyan a jövőben ez számukra a legtökéletesebb lesz.

A tervezés során, többszöri egyeztetés után, elkészítettem a bútorozási tervet, a világításkiállások tervét, a burkolati terveket, a színterveket és a látványterveket. Fiatalos, modern, kényelmes minimál stílust szerettek volna, ennek érdekében magas minőségű greslapot, prémium konyhabútort és designtapétát választottunk az összes helyiségbe.

Most a tervek egy részét mutatom, hamarosan a többit is megosztom.

Rengeteg tárolót alakítottam ki az előtérben és a belőle nyíló közlekedőben is, ennek eredményeként könnyed lett a nappali berendezése.

A közlekedőből a nappali-étkező-konyha területére jutunk, ahol a konyhabútor szintén sok praktikus elemet rejt, annak érdekében, hogy szinte semmi ne legyen szem előtt. Látványos megoldások az üveges felső szekrények, amelynek a színére rímelnek a mennyezeti lámpák, széklábak, virágtartók és az állólámpa is. A zuzmó képek és a növények frissességet, üdeséget hoznak a térbe.