Bemutatkozom

VItkolczi Emese

Mindig is imádtam az élet kreatív területeit, a művészeteket, a művészettörténetet, ezért kezdtem lakberendezéssel foglalkozni. Közel 12 éve tettem sikeres vizsgát, azóta azon dolgozok, hogy az általam alkotott lakásokat, családi házakat, közösségi tereket a megrendelő személyére szabjam, hiszen csak így érezheti igazán önmagáénak. Biztos ízlésem van, mégsem erőszakolom rá a megrendelőimre, ezért lehet, hogy egyaránt közel áll hozzám a polgári klasszikus stílus, az eklektika, a vintage, vagyis szinte minden stílusirányzat.

A lakberendezésen belül a gyerekszobák berendezése igazán kedves szívemnek, hiszen két gyermek édesanyja vagyok.

Hogy munkám teljes legyen, építész-szakmai háttérrel is rendelkezem, az enteriőrök kialakítása közben felmerülő műszaki problémák megoldásában Petrik Zoltán építészmérnök van a segítségemre.

Szeretek embereket megismerni. Szívesen beszélgetek. Jó meghallgatni a megrendelők elképzeléseit, vágyait, terveit. Szeretek kényelmes és harmóniát árasztó otthonokat tervezni. Inspirálnak az anyagok, textilek, a színek, a természet. Örömet okoz, ha az általam tervezett lakásokban és házakban szeretnek az emberek lakni.

Ismerje meg munkáimat, böngésszen szolgáltatáscsomagjaim között, és vegye fel velem a kapcsolatot, hogy az Ön enteriőrjéből is kihozhassam a maximumot.

Vélemény, hozzászólás?